fbpx

Cursuri de specializare cu diplome acreditate
De ce sa ai incredere in echipa TB Mentor?

Beneficii pentru tine

Lectori cu experienta

Lectori cu experienta

Cursurile sunt sustinute de 5 lectori care au peste 10 ani de experienta in domeniu.

Lectori cu experienta

Vei obtine 2 diplome

Vei primi o diploma acreditata de Ministerul Muncii. Iti oferim si o diploma de competente/evaluarea asimilarii informatiei practice si teoretice, sa sa ne asiguram impreuna ca vei avea succes.

Cursuri bine structurate

Cursuri simplu de urmat

De la proportia de 80 % practica si 20% teorie, la faptul ca in doar 2 luni poti obtine o acreditare si expertiza in domeniu, ne concentram sa iti oferim cel mai bun start . Traineri cu experienta practica Cursurile sunt sustinute de un personal calificat si cu vasta experienta practica.

contabilitate-cluj

Cursuri contabilitate financiara Cluj-Napoca

60 de ore si 80% practica pentru a obtine cat mai repede si eficient 2 diplome valabile care sa iti duca mai departe cariera, compania sau evolutia.

Afla mai mult...
contabilitate-cluj

Cursuri contabilitate financiara Piatra-Neamt

Venim mai aproape de tine pentru 60 de ore si 80% practica in obtinerea de 2 diplome recunoscute de Ministerul Muncii care sa te ajute pe tine sau compania ta.

Afla mai mult...
contabilitate-cluj

Curs management - Engleza

Cel mai cautat curs de perfectionare a abilitatilor de leadership si antreprenoriat. 32 de ore de cursuri de training a viitorilor lideri si diploma de management de Business.

Afla mai mult...
contabilitate-cluj

Curs criptomonede

Pentru o intelegere mai buna a spatiului, modului de setare si tranzactionare a criptomonedelor. Curs de introducere si educare in acest nou domeniu financiar aflat in crestere si de interes.

Afla mai mult...